Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
Cafeneaua de lux / Sport / CRISTIAN CHIVU "NU-L CUNOSC PE ADI MUTU"  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044

CRISTIAN CHIVU  NU-L CUNOSC PE ADI MUTU

Autor: VIOREL MARCUTA

Pentru prestatia excelenta din meciul de la Udine, Cristi Chivu a fost notat cu 7 de agentia Datasport, care i-a considerat prestatia magistrala, dupa ce a marcat un gol si a scos un penalty pentru echipa sa AS Roma, invingatoare categoric, scor 4-1.

Cum a fost, Cristi?

Greu, dar minunat. Am castigat si echipa merge din ce in ce mai bine. In ceea ce ma priveste, sper sa fiu cat mai des in forma.

Ce se mai aude cu plecarea ta la Milan?

Eu n-am auzit nimic si nici n-am fost contactat de nimeni si cred ca n-a existat vreo discutie intre cluburi. Voi, ziaristii, ma transferati! Eu sunt jucatorul Romei si imi fac datoria aici.

Poimaine joci contra lui Adi Mutu in Cupa Italiei? Cum crezi ca se va termina?

E un meci Roma - Juventus, in doua manse. Sigur ca noi vrem sa castigam, chiar daca Juventus este cotata mai bine. Putem sa-i scoatem. Eu si Adi vom fi adversari pentru 90 sau 180 de minute, timp in care nu ne vom cunoaste.

FRF SA FACA CEVA

Cum comentezi faptul ca nationala va trebui sa joace in strainatate preliminariile Europenelor, stadioanele noastre necorespunzand standardelor FIFA?

O, nu! Nu se poate sa ajungem aici. Federatia trebuie sa faca ceva. Nationala trebuie sa joace in Romania. Iar se loveste generatia noastra de o alta problema. Totdeauna a trebuit sa fie ceva la ultimele trei campanii de calificare. Ba arbitrii, ba suspendari, ba ghinionul ultimului minut... Parca am fost blestemati!

Sursa:Ziarul Online

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la