Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
Cafeneaua de lux / Sport / olimpiada de iarna  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cafinutza
Vizitator



INTRE 10 SI 26 FEBRUARIE VA ALEA LOC OLIMPIADA DE IARNA DE LA TORINO. COMPETITIILE VOR FI TRANSMISE, IN CEA MAI MARE PARTE, LA TVR. DAR AUDIENTA VA FI MAI MULT CA SIGUR SCAZUTA PENTRU CA, IN RANDUL ROMANILOR, ACELE SPORTURI DEI ARNA NU SUNT NICI FOARTE IUBITE, NICI FOARTE PRACTICATE.SI CE E CEL MAI TRIST, NU VOM AVEA REPREZENTANTI PREA MULT SI NICI SANSA DE A CASTIGA MEDALII..


,,
Cei 25 de români de la JO de iarnă au ca obiectiv "clasarea în primii 20"

Delegaţia României a început cu stângul aventura Jocurilor Olimpice care vor avea loc în perioada 10-26 februarie în Italia, la Torino. Olimpicii noştri au avut probleme la Aeroportul Otopeni, unde plecarea lor spre Cizmă a fost întârziată cu nu mai puţin de cinci ore. Chiar şi în aceste condiţii, din cei 25 de sportivi care vor reprezenta România în capitala Piemontului, numai 16 s-au urcat în cursa de Torino. Restul vor veni direct la locul întrecerilor, ei aflându-se în diferite locaţii de pe Bătrânul Continent, unde se antrenează.
Din păcate, ca la fiecare Olimpiadă de iarnă, delegaţia noastră nu are obiective impuse, dar sportivii promit că se vor lupta cu ei înşişi pentru a trece anumite bariere psihologice. "Practic, mă bat cu mine. Ţin neapărat să intru în primii 20, pentru că la Salt Lake City am terminat pe locul 25. La prima jumătate nu mă gândesc deloc, mi se pare epuizant. De-abia după 25 de kilometri încep să-mi pun mintea la contribuţie pentru cursă", a declarat, înaintea plecării, fondistul Zsolt Antal. Zsolt este şi veteranul care a participat la patru ediţii ale JO, va fi şi cel care va purta steagul delegaţiei noastre. "Eu am mai fost portdrapel şi la Salt Lake City, în 2002. E rândul lui Zsolt", a spus biatlonista Eva Tofalvi.
Preţuri prohibitive la evenimentele JO
Fanii Olimpiadei de iarnă vor fi văduviţi de multe evenimente sportive, din cauza preţurilor foarte mari ale biletelor. De exemplu, pentru a urmări finala de hochei, o persoană va trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de 350 de euro, în timp ce pentru a-l vedea pe Luciano Pavarotti la Scala din Milano va plăti numai 100 de euro. Cel mai în vârstă participant din istoria JO de iarnă va fi americanul Scott Baird, la 54 de ani şi 282 de zile. Baird face parte din echipa de curling a Statelor Unite şi a precizat că se simte onorat că va fi cel mai bătrân competitor. Până la Baird, recordul era deţinut de britanicul James Coastes, de la skeleton, care a participat la ediţia din 1948, la 53 de ani şi 328 de zile


pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



in topul medaliilor conduce Germania, cu 2 medalii de aur castigate numai intr-o zi..

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



la patinaj a castigat marele campion yevgheni plushenko..

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



la medalii conduc statele unite ale americii, cu 6 medalii de aur, 2 de argint si una de bronz..este  urmata de Germania si de Rusia..

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
de aia USA e puterea super planetara

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



sunt curioasa care va fi clasamentul final la medalii..ca acum germania este inaintea sua cu o medalie..azi e ultima zi de competitii, iar maine se termina olimpiada...

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la