Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
Cafeneaua de lux / Sport / RAZBOIUL VADIM-BECALI  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cafinutza
Vizitator



Scandal intre Vadim Tudor si Gigi Becali. Au lipsit brancardierii!
"Luni noapte, la emisiunea «Dan Diaconescu in direct», presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor si presedintele PNG, Gigi Becali, au avut un schimb de replici de o duritate iesita din comun. Totul a pornit de la un sondaj de opinie prezentat de Vadim, in care PNG nu figura. Becali a intervenit, sustinand ca Vadim este «intoxicat» de servicii."

Vadim:

Daca el se grabeste, crede ca m-au intoxicat sau ca l-am furat eu, ce Dumnezeu, nu suntem oameni maturi domnule, suntem oameni cu parul alb! (...) Deci, nu eu sunt adversarul lu’ copilasul asta. Noi avem un dusman comun, e o mafie politico-economica ce si-a creat un sistem imunitar si a creat posturi de televiziune cum e Antena 1, Dan Voiculescu fiind unul dintre cei mai mari gangsteri din Romania si cu mana mea eu il bag in puscarie pe asta. Astia sunt dusmanii nostri. (...) El e mic in fata mea domnule. Imi spune el mie "Ba Vadime�? Cum e posibil asa ceva? S-a intors lumea cu fundul in sus? Sa-si vada de treaba lui pentru ca voi avea o replica de se spanzura. Cu toti banii lui si cu toti batausii lui, sa stea acolo in Pipera, vine la oras ca un golan... Nu o sa intre in Parlament. Asa-zisul PNG nu va intra in Parlament niciodata, isi indeparteaza oamenii. Ridica el ochii la oameni ca mine? N-are simtul masurii. Eu l-am tratat omeneste si de-odata i se ingroasa venele in fata mea. N-am ce vorbi cu derbedeul asta. Sa-l ia mama dracului de hot care a vrut sa-mi dea un milion de dolari sa-l bag in Parlament. Vagabondul dracului!

"Daca nu-si vede de treaba lui, o sa spun eu despre el. O sa aduc oameni care or sa spuna ca cerea bani ca sa-i bage in Parlament. E bolnav psihic si noi nu putem lasa tara pe mana unui bolnav psihic."

Becali:

El vrea sa vorbeasca numai el si sa nu auda ce spune celalalt cu care vorbeste. Intr-adevar eu am fost acolo la el la partid si am fost de doua ori pentru ca erau oameni care spuneau "sa faci cu Vadim Tudor�. M-am dus sa negociez poate o alianta. (...) Am discutat la el in birou, a vorbit numai el. Bai baiatule eu te bag in Parlament, eu te fac senator... Asta nu e sanatos la cap. El negocia singur cu el. Asta e irecuperabil, omul este bolnav. Ce sa fac eu cu asta? Daca ar fi tara toata ca el, intr-adevar am fi o tara de handicapati. El nu e sanatos mintal. Ce sa-mi faca mie papagalul asta? O sa scrie in Romania p-aia lui Mare pe care nu o citesc decat 17 insi, o sa scrie tampeniile lui, o sa citesc si eu si o sa rad ca zice el ca am furat Steaua. Jur pe familia mea si pe ce am eu mai scump ca nu am vrut sa-i dau un milion de dolari sa ma bage in Parlament. Omul asta fabuleaza, nu e sanatos. Daca el traieste cu cainii in casa si cu pisicile si vorbeste cu ei, are 25 de caini in apartament. Ce sa facem cu omul asta? M-am gandit sa fac o coalitie cu el si apoi sa-i fur partidul ala al lui ca acolo sunt oameni de buna-credinta si sa-l tin si pe el. Partidul Romania Mare degeaba il iei fara Vadim. Vroiam sa-l folosesc si sa preiau eu partidul. Ce credeti ca vroiam eu sa ma fac tovaras cu Vadim Tudor? (...) O sa-i arat eu lui ca n-are ce sa-mi faca. Eu iau familia mea de acum 200 de ani care e o familie de inalta moralitate de cand e pana astazi. (...)

Daca e idiot si prost, o sa ne luptam intre noi si o sa castige altii. Ii dau o palma si il bag sub masa, ii dau o palma da mi-e frica ca moare. E tribunul cainilor si al pisicilor. Are vrajeala.

Vadim:

In noaptea asta s-a sinucis. Daca avea 2,7%, acum are 0,7%. (...) A pus o frapiera cu gheata unei domnisore in decolteu si l-au alergat aia sa-l bata mar. Cu cine nu s-a porcait si injurat? Mi-e mila de baiatul asta. Omu’ turbeaza. E bun de dus acum intr-o camasuta de forta. Esti un rahat cu ochi. Vagabondule! Il compatimesc.

Becali:

Vreau sa-i spun nenorocitului astuia de om sa nu-mi apara in fata ca, altfel, am sa-i rup botul.


pus acum 18 ani
   
Slayerman
Master

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 40
... ce prosti ... mai ales Becali ...

_______________________________________
Rock is not dead ! =>

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



am auzit ca ei au fost prieteni..e adevarat?? dar se fac tare amandoi..sunt caraghiosi..

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
II dau complecta dreptate lui Becali poate ca nu-i poet ca vadim dar vorbeste simplu si punctual

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



se zice ca conflictul ar fi pornit din cauza ca becali vroia sa faca o alianta cu partidul lui vadim..ce parere aveti despre aceasta posibila alianta?? partidul noua generatie+ partidul romania mare= LOVE????

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la