Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
Cafeneaua de lux / Monden / GEMENELE INDIGGO L-AU INVOCAT PE BASESCU  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044

GEMENELE INDIGGO L-AU INVOCAT PE BASESCU

GEMENELE INDIGGO L-AU INVOCAT PE BASESCU
Autor: ALEXA IROD


Scandalul iscat la finala Eurovision de gemenele din trupa Indiggo a adus zambetul pe buzele celorlalti participanti. Mama fetelor a cerut vehement anularea televotingului, despagubiri in valoare de 100.000 de euro si interventia presedintelui Traian Basescu pentru ca, in opinia ei, copilele i-au fost furate pe fata.




Circul a inceput din timpul televotingului, din clipa in care mama gemenelor Mihaela si Gabriela Modorcea, a tipat, la unison cu fiicele ei, ca voturile nu se inregistreaza si la numarul 9, cifra de intrare in concurs a piesei "Be My Boyfriend". Tinerele cantarete nu au tinut cont si de marturiile celorlalti participanti care le-au asigurat ca si ei s-au confruntat cu probleme similare din cauza supraincarcarii retelei de telefonie.



AU TRISAT!

Desi au acuzat ca sunt furate, se pare ca fetele de la Indiggo au trisat. Una dintre conditiile participarii la Eurovision era nedifuzarea piesei pe nici un suport media si la nici un post radio sau tv pana in data de 01 octombrie 2005. Ori piesa "Be My Boyfriend" este mentionata pe site-ul unde poate fi ascultata inca din luna martie a anului trecut ca fiind inclusa pe un album.



SA VINA POLITIA!

Nemultumita de cum a functionat sistemul de votare, doamna Modorcea a cerut 100 de mii de euro despagubiri. Asta la doar cateva minute dupa ce solicitase ajutorul presedintelui: "Basescu ar trebui sa ia masuri", dar si al politiei. "Cerem sa fie anulata proba de televoting. E bataie de joc" a fost laitmotivul gemenelor.



MARUTA INCISIV

"Ce cautati, doamna, in biroul lui Tudor Giurgiu (n.r. directorul Televiziunii Romane) cu doar cateva zile inainte de preselectie?", a intrebat-o Maruta pe mama gemenelor, imediat dupa ce aceasta incepuse sa strige ca ii va chema pe ziaristii de la Bild, adusi de ea sa scrie despre "furt" si ca va cere in Germania ca votul sa fie anulat. Catalin a incercat astfel sa demonstreze ca asa-zisa corectitudine a familiei Mordocea se reduce la vorbe, pentru ca mama fetelor a incercat sa faca presiuni asupra conducerii TVR ca sa-si propulseze gemenele.



IMPLORANDU-L PE DIETER

Ziarul german Bild a publicat un interviu cu Dieter Bohlen, compozitorul piesei cu care Indiggo s-a prezentat la Eurovision. "M-au bombardat cu mail-uri, dar le-am refuzat. M-au sunat, apoi mi-au trimis poze, pana cand m-am trezit cu ele la usa", a spus fostul component al trupei Modern Talking. "Doar dupa ce am vazut fotografia m-am gandit sa le compun", a mai precizat Dieter. Cu alte cuvinte, nu calitatile vocale ale gemenelor i-au atras atentia compozitorului.



PUNCTE SLABE

Duminica seara, dupa ce a aflat ca va pleca la Atena, Mihai Traistariu a admis ca a acordat foarte multa atentie partii de interpretare, motiv pentru care coregrafia lasa de dorit. Compozitorul Mihai Alexandru, fostul sot al interpretei Nicola, l-a sfatuit pe cantaret sa mai lucreze si la orchestratia piesei pentru a obtine un sound mai puternic.



PROFU' DE MATE PE SCENA DE LA ATENA

Mihai Traistariu are 25 de ani, este constantean si este absolvent al Facultatii de Informatica din Iasi. Anul acesta, Mihai a participat la Eurovison pentru a sasea oara. In anii trecuti a ocupat la selectia nationala pentru Eurovison locul 2, 4 si de trei ori locul 3.



AM ATATEA SA ITI SPUN

Anul trecut, dupa ce Luminita si Sistem s-au intors de la Kiev, unde au castigat locul 3 la Eurovision, compozitorul piesei "Let Me Try", Cristian Faur, si-a cerut drepturile banesti si s-au certat. Anul acesta Luminita a prezentat finala nationala, iar Faur s-a aflat in juriu. Invitat sa spuna punctajul acordat melodiilor din concurs, compozitorul nu s-a abtinut de la aluzii. "Luminita, nu te-am mai vazut de-un an. Am atatea sa-ti spun... Iar tu ai atatea sa-mi dai", a spus Cristian.



BARFE, BARFE...

In culisele selectiei nationale nu au lipsit vorbele pline de intelesuri. Daca anul trecut Catalin Maruta dezvaluia relatia amoroasa a Luminitei Anghel cu impresarul ei, anul acesta Luminita a incercat sa-i intoarca favorul. "Cataline, unde-i Andra?" insinua razand cantareata. Pe de alta parte, Nico, despre care se tot spune ca ar fi nemultumita de colaborarea cu Akcent, a declarat razand: "Imi fac trupa de baieti, ca asa nu mai merge".



MOGA VS. AKCENT

"Daca Marius Moga, coleg de generatie cu Akcent, le dadea acestora 12 puncte in loc de zece, Mihai Traistariu si Akcent ar fi fost la egalitate", a spus Dan Manoliu, manager de proiect pentru Eurovison, cand competenta juriului, considerat de unii imbatranit, a fost pusa la indoiala. Carcotasii spun ca o raca mai veche dintre Marius Moga si baietii de la Akcent l-a facut pe compozitor sa le dea acestora doar 10 puncte.



AUDIENTE DE INVIDIAT

Finala selectiei pentru Eurovision, difuzata in intervalul orar 20.10- 22.42, a fost lider de audienta la nivel national, cu un rating mediu de 10,3% si o cota de piata medie de 19,9%, fiind urmata de Pro TV si Antena 1. Dezbaterea "Eurovision pro si contra", difuzata intre 23.15 si 01.06, a inregistrat un rating mediu de 4,5%, adica tot lider.



PARTICIPA 38 DE TARI

Anul trecut, concursul a fost castigat de reprezentanta Greciei, Helena Paparizou, cu melodia "My Number One", ceea ce a oferit grecilor ocazia de a organiza Eurovision 2006 la ei acasa. 38 de tari s-au inscris anul acesta in competitie, dintre care 14 s-au calificat automat in urma rezultatelor obtinute in 2005, printre care si Romania.



SASE NATII LUPTA PENTRU O TARA

Pana la aceasta data, doar opt tari si-au desemnat participantii pentru concursul Eurovision din Grecia: Danemarca, Elvetia, Polonia, Slovenia, Grecia, Malta, Albania si Romania. Elvetia se va folosi anul acesta de o tactica inedita de acumulare a voturilor din partea mai multor tari. Au inscris in competitie formatia six4one, alcatuita din sase membri de nationalitati diferite: Israel, Suedia, Bosnia si Herzegovina, Malta, Portugalia si o cantareata din Elvetia care este pe jumatate italianca.



INVINGATOR LA DIFERENTA DE 2 PUNCTE

Traistariu va reprezenta Romania la Eurovision in perioada 18-20 mai, in Grecia, dupa ce, duminica seara, melodia "Tornero" a obtinut un total de 22 de puncte. Locul secund a fost ocupat de preferata publicului, trupa Akcent si Nico cu piesa "Jokero", care a primit un total de 20 de puncte. In cazul in care, din diferite motive, Mihai Traistariu nu ar putea sa concureze la Atena, locul lui va fi luat de urmatorii clasati, Akcent si Nico cu piesa "Jokero". In final, baietii de la Akcent au recunoscut: "Mihai a cantat mai bine decat noi".
a]

Sursa:Ziarul Online

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
zero
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2629
Pai daca nu merge cu frumosul,fac scandal ca tigani,poate au sange tiganesc.

_______________________________________




pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
de  ce crezi asa ?

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
zero
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2629
Findca-s proaste de dau in gropi,ia aratam o poza cu mama lor.

_______________________________________




pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
toate sunt proaste cand nu sunt recunoscute

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



zero te-ai uitat la preselectie?? ca altfel nu poti sa vorbesti despre ele..nu au  voce, arata naspa si sunt si mahalagioaice..

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



si se imbraca de te sperii..nimeni nu le-a furat..nu ar recunoaste participantii de la preselectie ca mihai are vocea cea mai buna si merita sa ne reprezinte..are printre cele mai bune voci din romania dar nu este apreciat aici deloc..lasa ca il apreciaza strainii ca nu a luat degeaba atatea premii..

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



iata cum au fost imbracate la preselectie..oare asa aveau de gand sa se urce si pe scena eurovisionului??



pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
misto, eu propun ca basescu sa ne reprezinte la erovision

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



cand ai zis misto, sper ca nu te-ai referit la poza alora doua...

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
ba da

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



ma sperii..iti plac????

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la