Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ela 22 Cluj pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
22 - 48 ani
Cafeneaua de lux / Sport / Steaua vrea numai arbitri straini in campionatul intern  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Steaua vrea numai arbitri straini in campionatul intern
Victor Partan, Alexandru Traciuc
Furios dupa ce echipa sa a fost "furata" in partida cu FC National, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca nu va mai accepta arbitri romani la meciurile "ros-albastrilor", deoarece si-a pierdut increderea in corectitudinea acestora.

Gigi Becali a declarat ca este dispus sa suporte toate cheltuielile legate de aducerea unor brigazi de arbitri din strainatate la toate meciurile din Divizia A, deoarece are dubii in privinta onestitatii "autohtonilor". "Nu mai am incredere in nici un arbitru roman, vreau arbitri straini, platesc eu tot. O sa propun la CCA acest lucru. Daca e, platesc pentru toata Divizia A, sa vina la toate meciurile arbitri straini. Toata lumea zice: «Vrem arbitri corecti, dar de unde sa-i luam?» Uite, platesc eu sa vina arbitri din strainatate", a spus Becali. Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a afirmat ca aceasta este o sugestie si, ca orice propunere, trebuie analizata: "Este greu de pus in practica asa ceva. Numai FRF poate lua o asemenea decizie. In regulament exista un articol in care FRF, prin CCA, poate aduce arbitri straini la anumite meciuri".


Gigi Becali: Cred ca Deaconu a primit 50.000 de euro

Dupa ce au terminat la egalitate, 0-0, cu FC National, fiindu-le refuzate trei penalty-uri, stelistii au avansat ipoteza ca arbitrul Alexandru Deaconu a fost motivat de Dinamo sa faca aceste greseli. Oficialii campioanei, in frunte cu Gigi Becali si Mihai Stoica, cred ca este vorba despre o conspiratie impotriva Stelei. Prezent, luni seara, intr-un talk-show pe National TV, finantatorul echipei din Ghencea a facut acuzatii grave la adresa arbitrului, banuind ca acesta a luat bani pentru a o opri pe Steaua. "Nu stiu exact cati bani s-au dat, dar ma gandesc ca este vorba de vreo 50.000 de euro, pentru ca numai o asemenea suma il facea sa isi piarda mintile si sa nu ii mai fie teama ca va fi pedepsit", a declarat Gigi Becali. "Ma astept ca si in meciul cu Timisoara sa apara probleme, pentru ca este Craciunescu acolo si trag si ei la titlu", a mai spus Becali.

In cadrul aceleiasi emisiuni, finantatorul "ros-albastrilor" a vorbit despre o diversiune a suporterilor dinamovisti, pregatita pentru intalnirea dintre Steaua si Rapid, din sferturile de finala ale Cupei UEFA. "Am informatii ca mai multi fani de la Dinamo se vor amesteca printre suporterii nostri si vor scanda lozinci rasiste, ca sa ne suspende noua terenul cei de la UEFA", a dezvaluit Gigi Becali


_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



se pot pune si articole din altele sporturi??!! sau numai din fotbal??

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
de toate, cine a zis ca-i numai de fotbal, apropo de becali asa se procedeaza peste tot in europa cam de 4 ani nu se mai transmite meciurile de uefa sau campionat in direct, dar cine plateste abonament pt cabluri poate vedea, ca fotbalul de mult e un fel de comert, si toate canalele de teliviziune se lupta pt a plati cat mai mult pt difuzarea meciului, inca ceva la meciul cu national pe care l-am vazut arbitrul era anormal, nu a dat 3 penalty-uri, nu a dat un corner de suta la suta, Iacob a fost lovit la cap intentionat iar arbitru nu a vazut e cam suspectos sa nu vada atitea, si are dreptate cu afirmatia ca multi dinamovisti vor intra intre stelisti ca sa scanda lozinci rasiste, prin asta inteleg ca si becali o ia in serios chestia cu tiganii intr-un cuvint rrapid este echipa rromilor

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



pai faza cu platitu pentru transmisie..tvr-ul a pierdut ca nu a dat bani destui..au castgiat antena 1 si cea mai mare surpriza realitatea..tu te-ai uitat la realitatea, ovi??

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
nu prind realitatea tv dar sper sa vad preluarea meciului, la TVRI daca acorda antena 1

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



dar la realitatea te-ai uitat vreodata??!!

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
cum sa nu numai ca acum nu sant in tara pacat

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la