Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__ la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Cafeneaua de lux / Sport / Senzational: Dupa 17 ani, Steaua merge intr-o finala europeana la hand  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Senzational: Dupa 17 ani, Steaua merge intr-o finala europeana la handbal
Adrian Fugaretu-Urea
A trebuit sa treaca aproape doua decenii pentru ca generatia lui Stanga, Birtalan sau Munteanu sa traiasca, din nou, aerul tare al performantei. Desi doar de pe margine, cei trei au reusit acest lucru cu o noua mare echipa care se naste in Ghencea. Steaua a reusit, sambata seara, sa mearga in finala Cupei Challenge la handbal masculin!

Marian Rapciuga! Un nume care, pana sambata, era prea putin cunoscut iubitorilor handbalului. Astazi, el este un erou. In ultima secunda a returului semifinalei Cupei Challenge, de la Zagreb, acesta a reusit un gol de spus la nepoti. A patruns pe extrema stanga si a reusit sa marcheze golul care califica din nou Steaua, dupa 17 ani, intr-o finala de cupa europeana.

"Ros-albastrii" au plecat spre capitala Croatiei, campioana olimpica, la adapostul unui avantaj de doua goluri, 30-28, luat in tur, cand au reusit sa se impuna in Polivalenta bucuresteana in fata lui Medvescak. O diferenta greu de pastrat, avand in vedere nu numai faptul ca din echipa croata faceau parte doi campioni olimpici, Renato Sulic si Damir Bicanic, care dau imaginea unei echipe extrem de puternice, dar mai ales a fanatismului suporterilor care creeaza o atmosfera infernala la fiecare meci al favoritilor. Si totusi a fost doar 24-25, iar Steaua merge in delir intr-o finala la care nici macar nu indraznea sa se gandeasca.


Lacrimi, sampanie si speranta

Totusi, baietii lui Stanga au intrat extrem de montati pe teren, tinandu-se scai tot timpul de adversarii lor. In prima repriza s-a mers cap la cap, Medvescak reusind sa conduca la pauza cu 14-12. In repriza secunda, "militarii" au dat totul. Chiar daca, in 50’, croatii se desprinsesera la 4 goluri, 24-20, romanii au reusit sa se mobilizeze, recuperand punct cu punct diferenta de pe tabela de marcaj. A fost 25-22, in 55’, moment in care Vasile Stanga a facut o mutare magistrala. Acesta l-a trimis in teren pe Rapciuga, tanarul jucator stelist reusind sa inscrie imediat. Cu doua minute inainte de final, Mazilu aratat o lovitura de la 7 m, prabusindu-l pe banca pe antrenorul sau. Chiar si asa insa, Stefan Laufceag a reusit sa inchida poarta. Cu 30 de secunde inainte de final, croatii erau in finala. Numai ca Dumnezeu a vrut altfel. In ultima secunda de joc, Rapciuga este angajat pe extrema si reuseste golul care o califica pe Steaua in ultimul act al competitiei! De aici inainte nu a mai fost loc decat de lacrimi, sampanie si speranta in izbavirea celui mai frumos vis de 17 ani incoace!


JOS TIGANIA JOS RRAPID , STEAUA IMPERIE IN SPORT !

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la