Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil lutsen
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Cafeneaua de lux / Sport / Marius Lacatus „Mi-aduc aminte de un 8-2 în Giuleşti pt Steauaâ€Â?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Singurul oficial al Stelei care s-a mai aflat vreodată în faţa unei calificări într-o semifinală de cupă europeană este Marius Lăcătuş, actualul preşedinte al roş-albaştrilor. "Nu e important ce facem sau ce credem noi, cei din afara echipei, esenţial va fi ce vor juca băieţii pe teren. Acolo, pe gazon, se va decide calificarea", sînt primele cuvinte ale lui Lăcătuş despre întîlnirea de mîine seară cu rivalii din Giuleşti.

„Nu va fi uşor, că nu jucăm în Ghenceaâ€Â?
"E clar că nu va fi uşor. Dacă am fi jucat cu o altă echipă, să zicem Schalke, Basel sau Levski, un 1-1 în deplasare era un mare avantaj. Aşa însă, se joacă împotriva Rapidului, care e tot din Bucureşti, pe un stadion care nici măcar nu este al nostru. Golul marcat nu prea cred că va conta foarte mult în economia jocului retur", a spus ieri Lăcătuş

Fosta mare glorie a Stelei şi cel care deţine recordul de titluri naţionale cucerite ca jucător, 10, a spus ce şi-ar dori mîine seară. "Eu vreau un 0-0, pentru că ne-ar duce în semifinale şi acesta este obiectivul nostru şi el trebuie îndeplinit oricum. Dar, sincer, eu nu cred că se va termina 0-0, deşi mi-aş dori din toată inima. Nu trebuie să jucăm la 0-0, avem nevoie să marcăm un gol", a adăugat fostul număr 7 din Ghencea.

„Mi-aduc aminte de un 8-2 în Giuleştiâ€Â?
Lăcătuş a glumit apoi atunci cînd a răspuns la întrebarea "ce meci disputat împotriva Rapidului i-a rămas cel mai mult în inimă?". "Trebuie să mă gîndesc bine, că au fost multe victorii şi înfrîngeri mai puţine în disputele cu Rapid. Mi-aduc aminte de un 8-2 pentru Steaua în Giuleşti şi de un 4-0 tot în deplasare", a zis "Fiara", care a spus cum ar trebui să joace elevii lui Olăroiu pentru a se califica: "Să fie determinaţi sută la sută cînd vor intra pe gazon, ceea ce şi cred că se va întîmpla. ÃŽn fotbalul de azi, dacă joci cu sufletul rezolvi multe"

„Vom fi 45.000 de stelişti în tribune, lucru care nu e la îndemîna oricui. Nu le transmit nici un mesaj fanilor, că steliştii ştiu mai bine ca oricine altcineva să poarte echipa spre victorieâ€Â?
Marius Lăcătuş


_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la