Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Cafeneaua de lux / Sport / Gigi Becali : "Ar fi cea mai mare rusine sa ma bata Copos"  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044


FINALA NOASTRA

Steaua sau Rapid? Una dintre aceste doua echipe va reprezenta Romania in semifinalele Cupei UEFA, o performanta asteptata de mai bine de un deceniu de intreaga suflare fotbalistica din tara noastra. Mansa decisiva a Meciului Meciurilor se disputa in aceasta seara, de la ora 20.30, pe Stadionul National din Complexul Lia Manoliu. Partida, care porneste de la rezultatul de 1-1 din Giuelsti, va fi transmisa in direct de postul Realitatea TV.



STEAUA E SUB HAMBURG, HERTHA SI FEYENOORD

Mijlocasul rapidist Nicolae Grigore , considera ca Steaua nu este cea mai valoroasa echipa pe care Rapid a intalnit-o in aceasta competitie. "Nu vad de ce ar trebui sa ne fie teama de Steaua, noi doar ii respectam. Steaua nu este cea mai valoroasa echipa pe care am intalnit-o pana acum, Hamburg, Hertha si Feyenoord sunt peste Steaua", a spus Grigore.



AZI SE STABILESTE CAREUL DE ASI

In afara "fratricidului" romanesc, mansa a doua a sferturilor de finala va stabili alte trei semifinaliste. Meciul de la Middlesbrough, dintre formatia locala si FC Basel ne intereseaza direct, pentru ca echipa calificata va juca impotriva Stelei sau Rapidului in penultimul act. Elvetienii au prima sansa, dupa 2-0 din tur, dar englezii cu vedetele obosite Parlour sau Haisselbaink pot fi in stare de o rasturnare de scor. Schalke 04 si FC Sevilla sunt 80% calificate. (V.M.)



OLAROIU: AVEM NEVOIE DE 0-0

Stelistii sunt constienti ca un rezultat alb le poate aduce calificarea in semifinalele Cupei UEFA, dupa 1-1 in meciul de pe Giulesti. Desi a tinut sa precizeze ca vrea sa bata Rapidul, antrenorul Cosmin Olaroiu a recunoscut ca scorul de 0-0 ar fi perfect pentru echipa sa. "Vrem sa castigam. Noi nu stim cum e sa joci la 0-0. Totusi, paradoxal poate, avem nevoie de acest scor pentru a merge mai departe", a spus Oli. Tehnicianul l-a ghicit pe oponentul sau, Razvan Lucescu: "Cred ca Rapidul se va retrage in aparare si va incerca sa ne surprinda pe contraatac".



DNA A LASAT-O MAI MOALE CU GEORGE COPOS

Procurorii anticoruptie au admis deblocarea unor conturi ale lui George Copos , fost presedinte al Consiliului de Administratie al firmei Ana Electronic, anchetatorii mentinand sechestrul pe o suma echivalenta cu presupusul prejudiciu produs statului de omul de afaceri. Copos este acuzat - alaturi de fostul presedinte al Loteriei Nationale, Nicolae Cristea, si de un actionar de la Ana Electronic, Gilio Giuseppe Rosa, - pentru o evaziune fiscala de 40 de miliarde de lei vechi.



POLITIA NU FACE EDUCATIE

Misiunile Politiei pentru meciul Steaua - Rapid se vor concentra, joi, pe combaterea speculei, prevenirea furturilor din buzunare, precum si pe identificarea celor care incearca sa vanda bilete falsificate, a anuntat ieri, seful Politiei sectorului 2, comisarul Gheorghe Dumitru. "Atentionam amatorii de senzatii tari: fortele de ordine nu au misiuni de educatie pentru cei carora acest lucru le lipseste inca din copilarie", a avertizat el.



FARA ALCOOL IN SECTORUL 2

Vanzarea si consumul de alcool in zona Stadionului National "Lia Manoliu" va fi interzisa pe tot parcursul zilei, orice incalcare a interdictiei fiind sanctionata cu amenzi si inchiderea magazinului. "Ne dorim un superspectacol fotbalistic pe teren si in tribune. Ne dorim sa auzim un spectacol frumos si civilizat al galeriilor", a spus Ontanu, primarul sectorului 2.




_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la