Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223 25 ani
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
Cafeneaua de lux / Sport / SA NE PAZEASCA DOMNU DE UN ASTFEL DE PRESEDINTE  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cafinutza
Vizitator



Ieri dimineaţă, Daniel Buzdugan şi Daniel Morar au prezentat în emisiunea Dimineaţa de Mentă o înregistrare în care manelistul Adi de la Vîlcea cîntă alături de Gigi Becali o melodie în care îi numeşte pe giuleşteni "ciori".

Maneaua durează aproximativ 8 minute, iar la un moment dat Becali intervine la microfon pentru a cînta el versul "Liga Campionilor, interzisă ciorilor". Unul dintre moderatori, Mihai Morar, susţine că "noi am glumit atunci cînd am spus că înregistrarea aceasta ar fi fost făcută la petrecerea dată de preşedintele Băsescu la Golden Blitz după calificarea Stelei în dauna Rapidului. Nu ştiu unde a fost făcută, dar se aude foarte clar cînd Gigi Becali cîntă Liga Campionilor, interzisă ciorilor".

Adi & Gigi band
Cei doi nu se află la prima colaborare în domeniu. La ultimul Revelion, Adi de la Vîlcea a fost chemat de către Becali pentru "a-mi cînta melodia aia în care mă trădau prietenii". Patronul Stelei i-a deranjat pe ceilalţi oaspeţi ai hotelului în care petrecea după ce i-a smuls microfonul manelistului şi a dat un adevărat recital.


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la