Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jasmmyne din Bucuresti
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 34 ani
Cafeneaua de lux / Sport / divizia A- meciuri& comentarii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cafinutza
Vizitator



Ros-albastrii" au invins cu 1-0 fara sa marcheze, dindu-i emotii lui Gigi Becali.

Cosmarul de la Middlesbrough nu le da pace stelistilor nici la o saptamina de la ratarea calificarii in finala Cupei UEFA. Visul urit a continuat si la meciul cu Rapid, de la sfirsitul saptaminii trecute, dar si la restanta de miercuri seara, contra formatiei Pandurii Tirgu-Jiu. In fata unei echipe organizate dupa modelul Rapidului, Radoi si compania le-au propus celor 6.000 de spectatori acelasi joc tern produs in fata giulestenilor. Un autogol al lui Naicu (‘79) i-a trezit insa pe stelisti la realitate, victoria constituind motorul revenirii mentale. "A fost o victorie muncita, obtinuta foarte dificil si cu multa suferinta. Dupa cele doua esecuri (n.r. - cu Middlesbrough si Rapid), inca nu avem luciditatea si increderea de altadata. Este un rezultat de bun augur. Chiar daca nu am stralucit, ne-am creat ocazii. Inca ne mai apasa meciul pierdut in Cupa UEFA. Sper ca victoria sa ne redea increderea necesara", declara antrenorul Cosmin Olaroiu, dupa meciul care a readus Steaua pe prima treapta a podiumului, cu o partida mai putin disputata.

In pofida celor trei puncte, jocul fara orizont al stelistilor a dat alarma. "Am trecut pe primul loc si mai avem o restanta, dar daca jucam asa este posibil sa pierdem campionatul. O sa vorbesc si eu cu jucatorii, desi isi dau si ei seama ca nu ne mai permitem sa mai facem nici un pas gresit", a declarat optimistul de pina acum Gigi Becali. Pentru stelisti urmeaza simbata meciul de la Bistrita, al patrulea in noua zile. "Le-am spus si lui Mihai Stoica, si lui Cosmin Olaroiu ca, daca nu cistigam la Bistrita, inseamna ca nu meritam campionatul", a concluzionat patronul echipei din Ghencea.


pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Are dreptate Becali, oli trebuia schimbat ca zenga, si cred ca au nevoie de un psiholog, nu-l inteleg pe oli de ce ii da lui nicolita sarcini defensive ? dar io cred ca o sa castigam campionatul daca pierdem meciul cu bistrita precis ca becali il arunca pe oli

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



Steaua a avut 89 de minute de chin sîmbătă, la Bistriţa, şi alte cîteva ore de groază după aceea. Ce s-a întîmplat în finalul meciului? ÃŽn penultimul minut regulamentar de joc, Iacob a fost eliminat şi a părăsit terenul extrem de nervos, înjurînd arbitrul. ÃŽn momentul cînd a ajuns pe tunelul dinspre vestiar, a lovit puternic cu mîna dreaptă un geam, pe care l-a făcut ţîndări. Instantaneu s-a tăiat adînc la antebraţ, sîngele şiroindu-i pe mînă. Sabău l-a văzut, şi-a pus mîinile în cap şi a urlat imediat să vină salvarea. Medicul Radu Paligora a pus un garou deasupra tăieturii şi l-a urcat în ambulanţă.

Peste 5 minute, Serea a fluierat finalul partidei, moment în care Rădoi a părăsit primul terenul şi s-a dus la vestiare. Cînd a ajuns acolo, a început să strige şi să lovească în stînga şi-n dreapta, izbind la un moment dat cu pumnul un geam. S-a tăiat şi el la palma dreaptă, dar la stadion nu mai exista o altă salvare. Şi lui i-a fost pus un bandaj pe mînă, care să oprească sîngerarea, dar cum era încă înfierbîntat, Mirel a continuat să piardă sînge. La un moment dat, s-a albit la faţă şi i-a venit rău, fiind ţinut în braţe de Paligora şi de un medic al Gloriei.

A fost urcat într-un Oltcit al unui angajat al bistriţenilor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din oraş, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. El a avut nevoie de anestezie totală şi a părăsit spitalul abia după două ore, cu un mare bandaj şi cu o atelă ghipsată pe braţul drept.
greşit medicul Stelei măsura de prim-ajutor?
Imediat după ce Iacob s-a tăiat şi sîngera foarte tare, medicul campioanei, Radu Paligora, i-a aplicat un garou deasupra tăieturii, metodă care l-a mirat pe doctorul Ovidiu Giurgea, cel care era de gardă la Spitalul Judeţean din Bistriţa şi care l-a consultat pe stelist. Ieri, medicul lui FCM Bacău, Teofil Bora, fostul doctor al Nadiei Comăneci şi unul dintre cei mai vechi din fotbalul românesc, a comentat intervenţia de prim-ajutor. "ÃŽn astfel de situaţii indicat e să pună pansament compresiv", a spus Bora.

Mirel: "M-a enervat geamul ăla!"
După ce a revenit de la spital, Rădoi a părăsit stadionul cu mîna dreaptă imobilizată. ÃŽntrebat dacă îl doare, a oferit un răspuns nervos: "Dacă merg pe picioarele mele, înseamnă că nu mă doare". El şi-a explicat apoi gestul: "M-a enervat geamul ăla. N-am avut nimic, doar atît, m-a enervat geamul".

Vrea să joace aşa
ÃŽn condiţiile în care medicii i-au recomandat cel puţin două săptămîni de pauză, Rădoi le-a transmis ieri oficialilor şi antrenorilor Stelei că va juca oricum în etapa următoare cu CFR Cluj. "Nu-l voi lăsa să intre, îşi va pune în pericol mobilitatea mîinii", a declarat MM Stoica.

"Sîngele lui Rădoi şi al lui Iacob va curăţa fotbalul românesc de hoţi. Mirel s-a jertfit pentru echipă"
Gigi Becali

"Rădoi a fost provocat după meci şi e normal ca jucătorii să se descarce într-un fel. Au făcut cea mai mare performanţă din fotbalul românesc după 1989 şi acum sînt trataţi ca ultimele gunoaie de cei care conduc fotbalul de la noi"
Mihai Stoica

"Eu nu mă mai regăsesc absolut deloc în ceea ce înseamnă Steaua de astăzi"
Nicolae Gavrilă, preşedinte al clubului Steaua în anii '80


pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Totul e dincauza lui tehniceanul olaroiu

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



si din cauza lui becali..prea mult bigotism strica..

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Steaua joaca rau de tot , nu becali antreneaza greseala lui ca nu l-a dat afara pe olaroiu

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



cu sau fara Olaroiu va juca la fel..acum l-ati pierdut si pe Carlos..

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Steaua niciodata n-a ajuns in halu' asta

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la