Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Nebunatyka
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
Cafeneaua de lux / Sport / Valentin Ceausescu, pentru prima oara cu fiica in public  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044




Valentin Ceausescu, pentru prima oara cu fiica in public


-- Ieri, fiul cel mare al lui Nicolae si Elena Ceausescu, Valentin, a aparut pentru prima oara in public. El a fost invitat la Corbeanca, la sarbatoarea care a marcat aniversarea a 20 de ani de cand Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni. Valentin Ceausescu, care a fost insotit si de fiica sa, a acceptat sa vorbeasca, pentru prima data, despre contributia sa la marile performante ale Stelei din anii ‘80.

Ieri s-au implinit fix 20 de ani de la ziua in care fotbalul romanesc a intrat in istorie, ziua in care Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, trecand, la Sevilla, de FC Barcelona.

Pana atunci nicio echipa romaneasca nu mai reusise sa cucereasca un trofeu european major si, in afara de acea generatia a Stelei - care a mai cucerit si Supercupa Europei - nicio grupare de la noi nu a mai ajuns atat de sus. Ieri, eroii de la Sevilla au fost omagiati. Stelele Stelei au coborat ieri, din nou, pe gazon, adica in locul in care au stiut totdeauna sa straluceasca.

Ignorati de clubul caruia i-au adus glorie, si ai carui membri fac acum scandal pe la televiziuni si pe la meciuri, Lacatus si colegii sai au fost primiti cu bratele deschise la Corbeanca. Unde oamenii au venit din nou sa-i vada si, la fel ca pe vremuri, sa le admire maiestria. Pentru cateva ore, am avut din nou impresia ca ne aflam la varful Europei si ca lumea fotbalului inca ne admira. 

Inaintea meciului stelelor, in care a jucat si Duckadam (centru), Adrian Bumbescu s-a apucat sa pregateasca viitorul echipei din Ghencea. Chiar sub ochii lui Valentin Ceausescu, Gabi Balint, Victor Piturca si Cristian Tantareanu (sus)

Ionut Margaritescu   

Sursa:Averea


_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



rusine clubului ca nu a organizat ceva...noroc cu Tantareanu...

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
io nu stiu ce sta in spate ceva mi se pare incorect nu stiu cine-i si nu ma intereseaza doar ca istoria stelei va ramine ca o stampila in veci, de atunci inca nu a fost o echipa ca steaua

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la