Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
vio69 din Botosani
Femeie
25 ani
Botosani
cauta Barbat
25 - 50 ani
Cafeneaua de lux / Alina Gheorghe Miss Bikini World Model Malta 2005 ! / Miliardarul isi serbeaza azi implinirea a 49 de ani La Multi Ani !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044

 


Miliardarul isi serbeaza azi implinirea a 49 de ani
 
Irinel Columbeanu implineste astazi 49 de ani, ocazie cu care a pregatit o petrecere fastuoasa in vila sa de la Izvorani. Aceasta a fost reamenajata special in stil japonez. Cheltuielile cu pregatirile s-au ridicat la peste 13.000 de euro, iar adaugand tinutele extravagante si scumpe ale gazdelor, costurile ajung la peste 18.000 de euro.

Monica Gabor se pregateste sa-si sarbatoreasca astazi logodnicul, pe Irinel Columbeanu care implineste 49 de ani. O petrecere fastuoasa a fost organizata pentru aceasta seara la casa de la Izvorani a miliardarului, unde sunt invitate peste o suta de persoane. Excentricul afacerist a solicitat o petrecere speciala, cu mancaruri, decoruri si aranjamente japoneze si a pus la dispozitie intreaga casa: parcul, piscina si peronul din jurul cladirii pentru prima parte a serii si interiorul pentru restul petrecerii. Casa si curtea au fost decorate in stil japonez, au fost aduse multe vase cu orhidee, sute de candele mici si cateva lumanari inalte de 1,5 m  in gradina si decoruri din lemn de bambus.

Distractia japoneza de o noapte l-au costat pe miliardar peste 13.000 de euro, iar daca adaugam si costul hainele gazdelor, cumparate de la casele de moda preferate: Yamamoto si Escada, putem ajunge usor la suma de  18.000 de euro.
-------------------------------------------------------------------
MONICA GABOR, OAIA NEAGRA A LICEULUI
Autor: COSTINELA BREAHNA


Liceenii de la Colegiul Henri Coanda din Bacau sunt suparati pentru ca publicitatea facuta de Monica Gabor le-a adus pe cap o comisie speciala de la Bucuresti care va asista la examenul de Bac.


Balul de absolvire al elevilor de la Colegiul "Henri Coanda" care a vut loc joi seara, a fost monopolizat de Monica Gabor, liceanca devenita celebra datorita miliardarului de 49 de ani Irinei Columbeanu. Ea a preferat sa se se imbrace cu o opulenta rochie, marca Escada, aceeasi pe care tanara a purtat-o si la nunta lui Adrian Mutu, cu cristale Swarovski, la care a asortat bijuterii de la Chopard si inelul de logodna cu perla oferit de Iri de sarbatori.
"Iri m-a sfatuit sa port aceasta rochie, iar pantofii, marca Nina, i-am ales impreuna de la Paris,
ultima data cand am fost", s-a laudat ea.


FARA IUBIT

Pentru ca Irinel a refuzat sa vina la bal, ca sa nu-i faca si mai multe probleme iubitei, Monica a plecat insotita de patru colege cu care a
plecat spre restaurant,
intr-un BMW. Sub privirile colegilor, ale profesorilor si trecatorilor care se oprisera sa caste gura, Monica a facut o sedinta foto pentru fotoreporterii unei reviste care o urmarisera toata ziua.


ERA UN NIMENI

Opinia celor mai multi colegi de promotie fata de notorietatea Monicai nu ii este deloc favorabila. "Noi facem misto de ea pe holuri doar ca sa auda. Acum e smechera, ca s-a culcat cu bosorogul ala, ca inainte era un nimeni", au tinut sa ne spuna colegii Monicai Gabor. Baietii spun ca fac in asa fel incat rautatile lor sa ajunga la urechile colegei.


PERSONAJ NEINTERESANT

Colegii Monicai spun ca succesul de care se bucura ea este invers proportional cu stima lor si ca a devenit oaia neagra a liceului. Mai ales dupa ce liceenii au aflat ca, din cauza Monicai, o comisie speciala de la Bucuresti va veni sa asiste la examenul de Bac de la Colegiul Coanda. "A tras in jos liceul, iar cei care au de suferit suntem noi", a punctat unul dintre ei. In plus, baietii din liceu spun chiar ca sunt indiferenti la farmecele celei care i-a rapit inima miliardarului. "Nu ne intereseaza personajul", spunea un adolescent. Altii au valorificat faptul ca i s-au motivat absentele Monicai. "Ma bucur ca, dupa ce ei i-a motivat absentele, mi-a motivat si mie diriginta",
se lauda un licean mai
teribilist.


LA SECRET

Dupa ce Monica si-a facut numarul in fata restaurantului, in jurul orei opt, cand a aparut conducerea liceului, elevii si profesorii au intrat in restaurant. Petrecerea a fost ferita de ochii presei, pentru ca atat scoala, cat si parintii au decis sa nu permita accesul fotoreporterilor sau cameramanilor profesionisti. Vineri dimineata, Monica a plecat spre Bucuresti, dar nu inainte de a indesa in masina un cadou imens, pentru Iri, care astazi implineste 49 de ani.


CU BAC-UL IN CAPITALA

Iubita lui Columbeanu s-a interesat in ce conditii ar putea sa sustina Bac-ul la Bucuresti. "O asemenea solicitare e de competenta Comisiei Nationale de Bacalaureat, care poate decide sau nu aprobarea. Trebuie motive foarte intemeiate pentru a fi aprobata", a precizat Neculai Gruia, presedintele Comisiei Judetene de Bacalaureat Bacau
------------------------------------------

Irinel Columbeanu i-a facut cadou Monicai o rochie de 140 milioane de lei


Monica Gabor se pregateste pentru cel mai mare eveniment pe care l-a gazduit vreodata: petrecerea organizata cu ocazia aniversarii lui Irinel Columbeanu.

     
       
Romanita Iovan le explica cate ceva despre modelul rochei   
   
 

Este pentru prima oara cand ea are rol de amfitrioana la unul dintre chefurile organizate de omul de afaceri la resedinta sa de la Snagov. Iubita miliardarului a primit cadou o rochie de 4.000 de euro adica 140 de milioane de lei vechi ca sa fie sigura de succesul pe care il va avea in seara aceasta. Cadoul a venit, culmea, chiar din partea sarbatoritului.

Ieri, in jurul pranzului, Monica, insotita de Iri, a fost surprinsa de paparazzii de la „Averea,“ pe Calea Victoriei, la magazinul Escada, proband minunata piesa vestimentara sub atenta privire a Romanitei Iovan, patroana magazinului si fosta iubita a lui Columbeanu. Se pare ca situatia creata nu a fost deloc jenanta, ba, dimpotriva, Monica s-a purtat cu o dezinvoltura iesita din comun. Cu aceste cumparaturi, cei doi au incheiat pregatirile pentru grandiosul eveniment ce va avea loc asta seara, la care s-au anuntat peste 100 de invitati. Bucatarii s-au pregatit cu cele mai fine delicatese, iar bauturile au fost puse la rece.




Sursa:Libertatea


_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
cafinutza
Vizitator



adevarul este ca din cauza lui Iri nu am dormit eu bine azi noapte...imi faceam griji ca nu are ce sa manance si ca o sa dea jos din burta aia..daca nu o sa il placa Hormonica mai slabut?!! mai bine Hormonica ar pune mana pe carte ca vine bacu' si ea tot o sa se plmibe cu slepu' pe Snagov....

pus acum 17 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
dar de ce monica ii aprinde tigara aia vad ca are si o bricheta de aur dar tu ce zici monica e inconstiienta de ce se petrece in jurul ei doar toata lumea vede scenele astea

_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la