Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bby67 Profile
Femeie
19 ani
Bucuresti
cauta Barbat
19 - 70 ani
Cafeneaua de lux / Sport / Steliştii, din nou cu tribunele goale  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Steliştii, din nou cu tribunele goale

Roş-albaştrii au ajuns la al treilea meci fără spectatori în acest sezon, după cele cu Gloria şi cu Sportul din tur, urmând a juca şi partida cu Jiul fără aportul fanilor. Gruparea din Ghencea a fost nevoită să dispute şi un joc din Cupa UEFA la Constanţa.

Sebastian STAN
Dacă până acum Steaua primise suspendări din cauza meciurilor cu Rapidul, steliştii au primit o nouă pedeapsă la o partidă în care nu i-au întâlnit pe giuleşteni, dar “s-au gândit“ la ei.
Echipa din Ghencea va juca ultimul meci de pe teren propriu, unul foarte important în lupta pentru titlu, fără aportul fanilor. După partida din tur dintre Rapid şi Steaua, ambele echipe au fost nevoite să joace două etape fară spectatori din cauza comportamentului fanilor, roş-albaştrii pierzând cu 1-0 în partida cu Gloria şi învingând Sportul cu 4-1. Steliştii au mai “ciupitâ€Â? o suspendare şi în Cupa UEFA, tot din cauza rasismului, după întâlnirea de pe teren propriu cu Shelbourne, fiind obligaţi să joace meciul cu Valerenga la Constanţa. “ E foarte bine că s-a început cu noi, dar acum trebuie pedepsite şi celelalte cluburi care au făcut asta. Să fie cele mai mari amenzi, pentru ca să se termine odată cu chestiile asteaâ€Â?, ne-a declarat Gigi Becali.
Galeria Stelei va fi nevoită să schimbe ceva în cântecele despre Rapid, pentru că altfel poate face mult rău echipei, următoarea pedeapsă putând fi chiar o depunctare a formaţiei favorite.

CNCD este mulţumit de măsurile luate
Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării salută decizia Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal de a sancţiona manifestările nesportive ale suporterilor şi jucătorilor echipei Steaua. CNCD consideră că sancţiunile luate împotriva roş-albaştrilor sunt juste şi proporţionale. CNCD anunţă într-un comunicat de presă că a informat UEFA şi FARE şi că, alături de condamnarea publică a manifestărilor rasiste, sancţinunile aplicate de Comisia de Disciplină sunt suficiente.

Alianţa Civică a Romilor din România acuză FRF
Alianţa Civică a Romilor din România şi-a exprimat dezamăgirea într-un comunicat de presă. “Alianţa Civică a Romilor din România se delimitează de susţinerea pe care deputatul Nicu Păun, preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, a acordat-o ieri unui club acuzat şi penalizat în repetate rânduri că adoptă atitudini discriminatorii faţă de romii din România. Este inacceptabil ca o formaţiune cu ambiţii politice, care reprezintă minoritatea romilor, să-şi asocieze imaginea cu astfel de acţiuni şi chiar să le accepteâ€Â?, se scrie în comunicatul respectiv.

Meme, la CE de tineret
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica (foto), a plecat miercuri la Campionatul European de Tineret sub 21 de ani pentru a vedea la lucru posibile “ţinteâ€Â? ale grupării din Ghencea. Meme doreşte să aducă la Steaua jucători de perspectivă, dar care au şi valoare, iar CE de tineret care se desfăşoară în Portugalia este o bună ocazie. Oficialul stelist a urmărit mai multe meciuri şi se va sfătui cu tehnicianul Cosmin Olăroiu pentru eventuale transferuri.


_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la