Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bby67 la Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Bucuresti
cauta Barbat
19 - 70 ani
Cafeneaua de lux / Sport / meciurile amicale din America  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cafinutza
Vizitator



Avem o naţională undeva prin lume. ÃŽntr-un moment în care cele mai bune reprezentative se pregătesc de spectacol, a noastră traversează oceanul cu ochii semiînchişi, în poziţia briceagului.
Ne-a învins Uruguay-ul? Nu-i nimic. Pierdem pe teren, cîştigăm în conturi. "Important nu e să cîştigi, ci să participi la cîştig". ÃŽn fotbalul viitorului, această costisitoare societate, echipa naţională, va trebui să se autofinanţeze. Ratarea Mondialului n-a picat rău, a dat ocazia realizării business-plan-ului şi de a-i reîntregi temporar familia şefului.

Tinerii finanţişti din federaţie lucrează la datele viitoarelor acţiuni ale trupei lui Piţurcă. ÃŽn iulie, turneu prin Japonia. Fanii se vor înghesui să-l atingă pe Mutu-san. ÃŽn august, apariţie surpriză pe scenă la "Vara manelelor", în deschidere la Guţă. Cine va dori să-i închirieze pentru vreo nuntă sau botez, îi va avea pe tricolori în ogradă. Iar dacă sultanul acceptă meciul demonstrativ Brunei - România, s-a rezolvat problema primelor de necalificare pentru Euro 2008.

Pe urmă îi putem pune într-o capsulă spaţială, să ne reprezinte în sistemul solar şi să se adapteze iute la alte valori ale gravitaţiei.


pus acum 17 ani
   
cafinutza
Vizitator



noroc ca am castigat meciul cu Irlanda datorita celor doi rapidisti care au inscris...Buga in minutul 7 si Daniel Niculae in minutul 11...de-abia astept meciul cu Columbia...

pus acum 17 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
mi-a placut articolul bine le-au ironizat si merita, dar tu te uiti la meciuri ? te rog sa-mi spui cand se transmite meciul cu columbia

_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la