Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 Profile
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
Cafeneaua de lux / Alina Gheorghe Miss Bikini World Model Malta 2005 ! / Miliardarul a venit fara logodnica Monica la petrecerea de lansare a u  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044

Miliardarul a venit fara logodnica Monica la petrecerea de lansare a unei case de pro- ductie axata pe genul muzical manele, eveniment desfasurat joi seara la hotel Lido. Imbracat la patru ace, omul de afaceri a atras atentia mai multor domnisoare innebunite dupa ritmurile buricoase.

Columbeanu s-a numarat printre invitati pentru ca face parte dintre putinele VIP-uri care nu se feresc sa spuna ca le place muzica de acest gen, ne-a declarat unul dintre reprezentantii casei de discuri Autentic Music. Irinel a preferat sa se imbrace intr-un costum negru clasic, in locul hainelor sale trasnite. Probabil, excentricul om de afaceri a simtit nevoia sa fie in ton cu Vali Vijelie, Adi Minune, Florin Salam sau Adi de la Valcea, care rareori renunta la eleganta costumelor sobre, devenite marca a cantaretilor de manele.



ADMIRATOARE DURDULII

Bogatasul a fost pandit de ochii mai multor fane din industria manelelor. Cateva domnisoare durdulii, care abia daca depaseau un metru jumatate in inaltime, venite la eveniment pentru a lua autografe cantaretilor preferati, si-au tot dat coate in vreme ce chicoteau si priveau insistent spre masa unde statea logodnicul Monicai Gabor. Columbeanu nu a avut ochi pentru ele, asa ca fetele au renuntat sa-i mai ceara autograf, asa cum aveau de gand.



MANELE IN DAR

Irinel a primit cadou cateva
cd-uri cu Adi Minune de la casa de productie Autentic Music, precum si o compilatie cu cei mai tari manelisti.Dupa ce a studiat atent titlurile pieselor, viitorul sot al Monicai Gabor a promis ca va asculta melodiile cand va ajunge acasa. Prin urmare, nu ar fi de mirare ca la nunta lui Iri oaspetii sa-si miste soldurile pe muzica lui Minune sau Vali Vijelie.


_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la