Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Cafeneaua de lux / Alina Gheorghe Miss Bikini World Model Malta 2005 ! / Dansatoarea Natasha erotica. si industria Basescu...  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044

Popularitatea de care se bucura Traian Basescu in randul romanilor a dus la aparitia unei adevarate industrii ce-i poarta numele. De la mancaruri, bauturi si haine, pana la manele si dansuri erotice dedicate sefului statului, toate asigura succesul unor intreprinzatori ingeniosi. Chiar si vorbele de duh ale presedintelui au devenit numele unor bunuri de consum.

Cea mai recenta surpriza vine din zona... dansului erotic. Constanteanca Natasha face furori intr-unul din cele mai aglomerate cluburi bucurestene - Bavaria Pub -, fiind protagonista celui mai incitant moment al party-urilor - “dansul capitanului de vas”. Ajunsa “capitan” la numai 19 ani, tanara “iese pe mare” de doua ori pe saptamana, martea si vinerea. Mai  in gluma, mai in serios, Natasha ne-a marturisit ca “e obisnuita sa navigheze pe ape dificile”. 

De regula, Natasha danseaza circa cinci-sase ore pe noapte fara sa se simta obosita, singurele momente de respiro fiind asigurate - coincidenta! - de “cafea, tutun si cate un intaritor”, practic, tabieturile recunoscute ale presedintelui tarii.

“Nu l-am cunoscut personal pe Traian Basescu si nici n-am apucat sa-l votez, eram mica la alegeri, imi pare rau.

Sper ca la urmatorul mandat sa-i acord sustinerea mea si ca admiratoare, dar si, pe undeva, ca fosta colega de bransa in ale marinariei. Daca l-as intalni personal? Nu stiu, oricum emotiva nu prea sunt... Serios vorbind, iese din discutie un “schimb de experienta”, daca asta insinuati. Mi-as dori sa ne salutam militareste, asemeni marinarilor. Si, daca timpul ii permite, caci apetit pentru dans am vazut ca are,      i-as prezenta o initiere in domeniu, ca sa mai capete gratie. Caci l-am admirat la televizior, este foarte ferm cand danseaza, foarte rigid!”

Una peste alta, dansul Natashei se bucura de mare succes in Bavaria Pub. Cand nu se afla la timona, Natasha “lustruieste” ancora, se cocoata pe catarge, nerenuntand la pantofii cu toc, si face alte manevre “portuare” ce smulg chiote de admiratie. In finalul numarului, se prezinta publicului in toata splendoarea sa, debarasandu-se de haine.



_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la