Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii pe Simpatie
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
Cafeneaua de lux / Alina Gheorghe Miss Bikini World Model Malta 2005 ! / ALINA GHEORGHE Miss Bikini 2005, chemata de 4 ori la probe de sarut  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044


Miss Bikini 2005, chemata de 4 ori la probe de sarut


INSISTENTA. Modelul Alina Gheorghe, care joaca in serialul "Om bogat, om sarac" de la Pro TV, a fost testata la casting pentru scenele fierbinti de mai multe ori la rand.

Interpreta personajului Flavia, secretara si amanta lui Emilian Maxim (Serban Ionescu) din serialul "Om bogat, om sarac" difuzat la Pro TV, manechinul Alina Gheorghe a obtinut acest rol in urma a patru probe.
Detinatoarea titlului international Miss Bikini 2005 a fost chemata de mai multe ori de cei care au realizat castingul pentru a-i convinge ca este suficient de dezinvolta si ca nu are probleme la scenele fierbinti.
Bruneta a fost supusa la nu mai putin de patru probe de sarut, pe care le-a trecut cu brio de fiecare data, spre incantarea barbatilor din echipa de productie. Nici dupa inceperea filmarilor, Alina nu a fost privata de atentia baietilor de pe platou. Mai mult decat in cazul altor colegi de serial, componentii echipei tehnice se inghesuie sa-i aranjeze modelului lavaliera, care se prinde exact sub sani. Alina a mai jucat in telenovela "Pacatele Evei" si in sitcomul "La Bloc".   


Una-Maria Voicu

Sursa: Averea

alina gheorghe miss bikini 2005, chemata ori probe sarut miss bikini 2005, chemata ori probe modelul

12.6KB

_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la