Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil pissy_kitty
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
Cafeneaua de lux / Monden / Anna Nicole Smith a fost asisanata ?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044


Deşi Anna Nicole Smith a trecut de curând în nefiinţă, cele două procese - cel de împărţire a celor 1,6 miliarde de dolari ale răposatului ei soţ şi cel de stabilire a paternităţii fiicei ei - continuă. Asta şi pentru că, în esenţă, cele două procese au foarte mare legătură unul cu altul. Mai nou, a apărut un nou „tată” - cel de-al treilea.

În cursul serii de vineri, la doar o zi de la moartea Annei, soţul faimoasei actriţe Zsa Zsa Gabor a declarat că, de fapt, el este tatăl micuţei Dannielynn. Pinţul Frederick von Anhalt, în vârstă de 64 de ani, a recunoscut că a avut o relaţie de aproape zece ani cu Anna Nicole. El a avertizat că va lupta pentru custodia fetiţei ce ar putea moşteni 480 de milioane de dolari din averea fostului soţ al mamei ei.

Imediat după moartea Annei, avocaţii fotografului Larry Birkhead, al doilea bărbat ce susţine că este tatăl lui Dannielynn, au depus o moţiune într-o instanţă din Los Angeles. Aceştia au cerut să se culeagă probe ADN din corpul neînsufleţit al fostei starlete. Judecătorii au refuzat însă aceste teste, dar au consimţit păstrarea timp de zece zile a copului, până la luarea unei decizii finale.

Şi von Anhalt a depus o moţiune, cerându-şi drepturile ca tată al micuţei. „Dacă ne gândim bine, în septembrie Anna nu era cu nici unul dintre aceşti bărbaţi. Era cu mine”, a declarat prinţul pentru The Sun. Senzaţionalul nu se opreşte aici: bărbatul a declarat chiar că a fost foarte aproape de a deveni tatăl Annei, prin adopţie. Asta pentru că, suţine el, fosta divă vroia să devindă prinţesă. Cu toate acestea, adopţia nu s-a materializat, deoarece soţia lui de 90 de ani, actriţa maghiară Zsa Zsa Gabor, a refuzat să semneze actele.

Cel de-al treilea bărbat care susţine că este tatăl lui Dannielynn este avocatul Howard K. Stern, cel cu care Anna se căsătorise, nelegal ce-i drept, în Bahamas, în octombrie 2006. Mai mult, diva susţinuse sus şi tare de-a lungul ultimelor luni de viaţă că acesta ar fi tatăl fiicei ei.

Revenind la Anna, trupul ei a fost supus unei autopsii de aproximativ şase ore, pentru a se stabili motivul morţii. Fără rezultat însă. Din câte se pare, nu drogurile i-ar fi cauzat moartea. Astfel, o nouă supoziţie a fost înaintată - sinuciderea. Asta pentru că, după cum s-a aflat în cursul zilei de ieri, Anna încercase de curând să îşi ia viaţa, deprimată peste măsură de pierderea fiului ei, Daniel.

Cu toate acestea, mama divei a mărturisit ieri că fiica ei ar fi murit din cauza supradozei. „Cred că a luat prea multe droguri. Am avertizat-o în privinţa drogurilor şi a anturajului în care se învârtea. Nu m-a ascultat. Nu ar trebui să fie moartă. Ar trebui să fie vie, să aibă grijă de fiica ei!”, a declarat printre lacrimi Virgie Arthur. Dar în camera vedetei nu s-au găsit droguri, şi nici medicii legişti nu au constatat că acestea ar fi cauzat moartea fostului„iepuraş”.

Moartea uneia dintre cele mai populare vedete Playboy a socat lumea. Anna Nicole Smith trecea printr-o depresie crunta inca de la moartea fiului ei, Daniel, care s-a petrecut in luna septembrie a anului trecut. Venirea pe lume a fiicei Danielynn, cu doar trei zile inainte de moartea fratelui ei mai mare survenita in urma unei supradoze, a mai indulcit putin tristetea Annei. Si-a cautat fericirea in bratele avocatului Howard K. Stern, cu care si-a petrecut ultima perioada din viata. Dar nici cu acesta nu a avut noroc.

Un scandal privind paternitatea fiicei Annei i-a transformat acesteia viata intr-un cosmar. Un fost iubit al ei, Larry Birkhead, sustine ca micuta Danielynn e fata lui si a cerut un test ADN.

In ultimele trei zile din viata, aflata in vacanta cu niste prieteni la hotelul Hard Rock Café and Casino din Hollywood, fostul iepuras Playboy s-a plans ca nu se simte bine, spunand ca este vorba despre o gripa. Si-a angajat o asistenta medicala, care de altfel a fost cea care a gasit-o inconstienta in camera de hotel. Conform afirmatiilor acesteia, starul se inecase cu propria voma. Cunoscutii aflati cu Anna Nicole in hotel au declarat socati ca vedeta spusese la un moment dat ca ar vrea sa moara la fel ca idolul ei, Marilyn Monroe. Aceasta s-a stins in 1962, la varsta de 36 de ani, tot in urma unei supradoze. In plus, Anna Nicole a avut aceeasi viata tumultuoasa ca a superbei Marilyn. Plina de excese, viata nefericita a bombei sexy era mascata mereu cu zambete largi si gesturi excentrice care umpleau paginile revistelor de scandal.

A avut o existenta nefericita si plina de excese

Conform apropiatilor, Anna Nicole Smith a plecat din aceasta lume foarte trista, fiind coplesita de scandalurile legate de paternitatea fiicei sale, de averea pe care trebuia sa o mosteneasca de la mogulul Howard J. Marshall  si de faptul ca moartea fiului ei a fost cauzata de lipsa ei de responsabilitate ca mama.

Viata vedetei Playboy pe scurt

28 noiembrie 1967, Houston, Texas - Se naste Vickie Lynn Hogan, viitoarea Anna Nicole Smith.

1985-1987 - Chelnerita la un restaurant, la 17 ani se casatoreste cu Billy Wayne Smith, cu care are un fiu, Daniel.

Isi paraseste sotul dupa doar doi ani. Desi le spunea tuturor ca vrea sa fie urmatoarea Marilyn Monroe, se angajeaza ca dansatoare exotica, pentru a putea sa-l creasca pe baiat.

1991 - In timp ce dansa intr-un club de striptease, il cunoaste pe miliardarul J. Howard Marshall si incepe o relatie amoroasa. El avea atunci 86 de ani.

1992 - Viata incepe sa i se schimbe cand Hugh Hefner o alege sa pozeze pentru revista Playboy, sub numele
de Vicky Smith.

1993 - Este aleasa “Iepurasul anului” la Playboy, isi schimba numele in Anna Nicole Smith si devine una dintre cele mai apreciate modele.

1994 - Divortata de primul sot in 1993, dupa ce miliardarul o ceruse de nenumarate ori de sotie, Anna Nicole accepta si devine doamna Marshall.

1995 - Miliardarul de 89 de ani moare, la doar 13 luni de la casatoria cu Anna Nicole. Avea o avere de 1,6 miliarde de dolari, iar starleta si ceilalti  mostenitori ai acestuia au inceput sa se judece pentru bani.

2006 - Dupa ani de procese, justitia ii da castig de cauza Annei Nicole.

7 septembrie 2006 - In Bahamas, naste o fetita, Dannielynn Hope Marshall Stern, care apare in acte ca fiica avocatului starletei, Howard K. Stern. Trei zile mai tarziu, in timp ce o vizita la spital, primul fiu al Annei Nicole moare din cauza unui amestec de droguri si medicamente.

28 septembrie 2006 - Anna Nicole se casatoreste cu Howard K. Stern.

8 februarie 2007, Hollywood - Starleta este gasita moarta in camera sa de hotel.

Un medic de origine romana a efectuat autopsia

Medicul legist american de origine romana Joshua Perper, nascut la Bacau acum 74 de ani, a examinat cadavrul starletei americane Anna Nicole Smith fara a descoperi urmele unei morti violente. Perper spune totusi ca testele au fost neconcludente si a cerut noi examene medicale. În opinia lui Perper, raspunsul cu privire la ce anume a ucis-o pe Smith va intarzia intre trei si cinci saptamani. Autopsia asupra cadavrului Annei Nicole Smith a durat sase ore. În conferinta de presa ce a urmat, Perper a spus ca Smith avea ficatul ”usor marit”. În stomacul ei s-a gasit o cantitate mica de sange, semn al unei hemoragii. Perper e o celebritate in SUA, ca urmare a implicarii sale in calitate de medic legist in solutionarea unor cazuri dificile si intens mediatizate.

Ei sunt cei trei barbati care se "bat" pe fetita

Presa de scandal a relatat, ieri, despre razboiul care se preconizeaza intre fostii iubiti pentru   custodia micutei Danielynn.

Fetita ar fi mostenitoarea de drept a averii planturoasei blonde, care, la finalul procesului cu familia mogulului Howard Marshall, ar putea obtine aproape jumatate de milliard de dolari. Desi Anna Nicole Smith sustinea ca Howard K. Stern este tatal micutei, un fost iubit, Larry Birkhead, a cerut testul ADN pentru a dovedi ca el este tatal.

A mai aparut insa un element-surpriza, in persoana printului de origine germana Frederick van Anhalt, sotul celebrei actrite Zsa Zsa Gabor.

In varsta de 64 de ani, printul sustine ca a avut o relatie amoroasa cu Anna pana in luna septembrie a anului trecut.

Mama Annei: "A abuzat de multe medicamente"

Mama Annei Nicole Smith, Virgie Arthur, a afirmat ca abuzul de medicamente este cauza mortii fiicei sale. Femeia, care nu mai pastra legatura cu fiica sa, a declarat la postul de televiziune ABC, vineri dimineata, ca este de parere ca fiica sa a luat prea multe medicamente. ”La fel ca si Danny”, a adaugat ea, vorbind despre fiul cel mare al fostului model, Daniel, decedat la varsta de 20 de ani, in septembrie 2006, in urma unei crize cardiace provocate de un cocteil de medicamente. ”Era prea drogata cu medicamente. În ultimul interviu pe care l-am vazut cu ea, era o epava”, a mai spus Virgie, dand vina pe anturajul fostului model pentru ca nu a putut pastra legatura cu fiica sa.

“Oamenii din jurul ei nu ne lasau sa ne apropiem de ea sau sa-i vorbim”, a mai spus femeia. Moartea sa lasa deja o multime de intrebari in suspans. Problema mostenirii bogatului ei sot, decedat in 1995, pentru care ea a luptat in justitie, nu a fost rezolvata inca. Dosarul este in apel.

Abia disparuta, iubitii sau fostii logodnici se lupta deja in privinta paternitatii fiicei sale, potential mostenitoare, nascuta cu trei zile inainte de moartea lui Daniel.


_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
zero
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2629
Naiba mai stie cum is astea bogati?De prea mult bine nu mai pot.

_______________________________________




pus acum 17 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
nicole smith nu a apucat sa se bucure de mostenire doar a castigat procesul cu cateva zile inainte de a fi moarta, cam bizar

_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
zero
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2629
Daca murea sub mine ziceam ca imi pare rau,dar a murit ca proasta asa ca ducase.    

_______________________________________




pus acum 17 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
Axam, eu nu stiu cum a murit, ori a fost otravita ori compromitata de  bogati

_______________________________________
[

pus acum 17 ani
   
extremezone
Master

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 88
   

_______________________________________


Make from 50 and 100 $ online money with (keep premium refferer to earn more cash and bonus pack's)

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la