Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
Cafeneaua de lux / Monden / Iată ce au declarat profesoara Corina Vasile şi soţul ei, Dragoş, în f  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
«A vrut să se arunce în faţa maşinilor»

Profesoara Corina Vasile a recunoscut în faţa procurorilor că avea de ... Profesoara de care s-a îndrăgostit nebuneşte Bogdan Costache a recunoscut că a avut o relaţie amoroasă cu elevul său. Din declaraţiile făcute de Corina Vasile în faţa anchetatorilor, reiese faptul că "profa de română" a intenţionat la un moment dat să divorţeze de soţul său pentru a continua povestea de dragoste alături de Bogdan. În ultimele luni de viaţă ale tânărului, însă, cu toate că îl iubea, ea a ales să-şi păstreze căsnicia şi a încercat să renunţe de mai multe ori la cel pe care îl medita. Ea a povestit anchetatorilor că nu a reuşit să se despartă de Bogdan deoarece acesta o ameninţa că se va sinucide. "Mi-a spus că viaţa fără mine nu are rost şi, fiind în zona Romană, a ieşit brusc pe carosabil, dar maşinile au frânat şi l-au evitat. În cele ce urmează vă prezentăm cele mai importante fragmente din declaraţiile date de Corina Vasile şi soţul său Dragoş.

În urmă cu câteva luni, după ce am avut şi o discuţie cu Bogdan în care i-am spus din nou că între noi nu mai poate fi o relaţie, el a venit la mine acasă şi a insistat să vorbească şi cu soţul meu, pentru a încerca să-l convingă că cel mai bine e să divorţez. Robert (n.r. Dragoş, soţul) a avut o atitudine foarte îngăduitoare şi i-a spus lui Bogdan că orice alegere îmi aparţine, dar nu crede ca voi renunţa la căsnicia mea pentru el.

După această discuţie, Bogdan mi-a spus că dacă eu nu divorţez, va găsi el o cale să dispară. Azi, 24.05.2007, Bogdan a ajuns la mine în jurul orelor 13,00, pentru meditaţii. Mi-a spus că a plecat de la şcoală în timpul orei de informatică. Eu l-am întrebat dacă vrea să mănânce ceva, mi-a spus că nu, şi observând că este trist l-am întrebat ce are. «Tu de ce crezi că sunt aşa?» Eu i-am spus să nu încep o discuţie fără rezultat, mai bine să facem ceva util, îndreptându-mă spre calculator.

M-am aşezat pe scaun la calculator, cu spatele la Bogdan, şi am început să caut pe internet variantele la BAC. Când i-am spus să ne apucăm de treabă a spus «da». Eu am stat la calculator aproximativ cinci minute, timp în care nu am mai vorbit nimic cu Bogdan. Stătea pe canapeaua de lângă geam. Nici un moment nu şi-a dat ghiozdanul jos din spate, acesta fiind un obicei al lui. Când m-am întors cu faţa spre canapea, deoarece l-am auzit pe Bogdan ridicându-se, am observat că acesta nu mai era. M-am dus repede la geamul de la balcon care era deschis şi m-am uitat în jos, dar nu am văzut nimic. Am auzit pe cineva strigând de jos.

Am luat cheile de la maşina mea şi am coborât în faţa blocului pentru a vedea ce s-a întâmplat şi dacă e nevoie să-l duc la spital. L-am văzut pe Bogdan căzut pe spaţiul verde, acoperit de o creangă. M-am apropiat de el şi i-am verificat pulsul la mână, realizând că trăieşte. În acel moment avea spasme şi îi curgea sânge din gură şi din urechi. Gândindu-mă că ambulanţa vine greu, m-am urcat în maşina mea şi am plecat la Clinica Puls de pe str. Turda pentru a cere ajutor. Am intrat într-unul din cabinete unde am găsit un medic psiholog, dar nu am găsit nici o ambulanţă disponibilă şi nici un medic de specialitate.

Astfel, m-am întors la bloc. Văzând că nu a venit salvarea, l-am sunat pe soţul meu pentru a cere numărul de la Ambulanţa BGS. Soţul mi-a spus că nu ştie numărul şi m-a întrebat pentru ce îmi trebuie, iar eu i-am spus că vorbim mai târziu. L-am sunat din nou pe soţul meu şi i-am spus că Bogdan a căzut de la noi de la balcon. Apoi, l-am sunat pe tatăl lui Bogdan şi l-am rugat să vină urgent la mine acasă.

Soţul meu a ajuns acasă cam în 30 minute, a intrat prin spate şi m-a sunat, spunându-mi că e sus. Am urcat în apartament, i-am povestit ce s-a întâmplat şi am hotărât să nu dăm prea multe amănunte.

M-a sunat tatăl lui Bogdan, m-a întrebat ce s-a întâmplat. Nu am avut curaj să îi spun, şi i-am spus să vină în faţa la BCR în Crângaşi. L-am trimis pe Dragoş să se întâlnească cu el (n.r. fiindcă venise procurorul). Când am coborât l-am văzut pe tatăl lui Bogdan jos şi presa afară. Ne-a fost frică de scandal şi am fugit în Herăstrău".
În declaraţia din 30 mai, Corina a adăugat momentele de început ale relaţiei lor.

"Îl cunosc pe Bogdan din anul şcolar 2005-2006, când mi-a fost elev în clasa XI-a A a Liceului Griviţa la cursul de limba română. Pe parcursul acestui an şcolar între noi a existat o relaţie profesor-elev. Ştiu că în perioada respectivă Bogdan avea o prietenă de care s-a despărţit exact de ziua lui, pe 8 iunie. Acest lucru l-am aflat chiar de la el, când l-am felicitat pe Internet de ziua lui.

Menţionez că aveam ID-urile mai multor elevi de-ai mei, cu care vorbeam pe Internet. Pe parcursul verii am discutat cu mai mulţi foşti elevi pe Internet printe ei şi Bogdan. În unele din aceste discuţii Bogdan mi-a spus că începe să simtă ceva pentru mine. Vrând să clarific lucrurile, m-am întâlnit într-un parc, nu mai ţin minte data exactă şi i-am explicat că sunt măritată şi între noi nu poate avea loc nici un fel de relaţie. Pe parcursul verii am mai vorbit cu Bogdan pe Internet şi ne-am mai întâlnit pentru a avea diferite discuţii.

Cam prin luna septembrie 2006 am simţit că aveam nişte sentimente speciale faţă de Bogdan, şi ne-am apropiat mai mult, fără să ne dăm seama. Când am văzut că relaţia dintre mine şi Bogdan devine mai serioasă, nu mai reţin data exactă, dar cred că prin octombrie-noiembrie, i-am spus soţului meu ce simt pentru Bogdan şi am discutat despre cum va evolua relaţia noastră. Soţul meu a spus că înţelege situaţia, a recunoscut că în relaţia noastră există ceva probleme, dar a propus să luptăm pentru a păstra căsnicia. La sfârşitul anului 2006 relaţia mea cu Bogdan a devenit mai serioasă, iar eu am făcut Revelionul cu el, rămânând câteva nopţi la el. Tot în această perioadă am vizitat împreună pe bunicii lui. Arăt că i-am mai vizitat o dată în primăvară.

În această perioadă şi în cea următoare între Dragoş şi Bogdan au existat câteva discuţii (în jur de 3), purtate pe un ton civilizat, în care Bogdan i-a spus ce simte pentru mine.

Pe parcursul lunii ianuarie m-am gândit la relaţia mea cu Bogdan şi pe lângă sentimentele mele pentru el, am observat şi mulţimea de obstacole aflate în calea relaţiei noastre şi lipsa de viitor a relaţiei noastre. La începutul anului când i-am spus lui Bogdan că o relaţie între noi nu are viitor şi ar fi bine să-i punem capăt, acesta a avut o reacţie foarte impulsivă, spunând că se aruncă în faţa maşinilor, lucru pe care l-a şi făcut, dar maşinile au claxonat şi au frânat, iar Bogdan nu a fost lovit. În urma acestor gânduri, la care s-a adăugat sentimentul de vinovăţie pe care îl simţeam faţă de Dragoş, pe care îl apreciam şi îl respectam în continuare, am hotărât să nu rup relaţia cu Dragoş şi am hotărât să întrerup relaţia cu Bogdan.

De mai multe ori când vorbeam despre despărţire el îmi dădea de înţeles că vrea să se sinucidă, spunând că nu-şi vede viaţa fără mine. Eu nu îl credeam în stare, îi spuneam că şantajul nu îşi are loc. De mai multe ori reluam relaţia cu el, pentru că l-am văzut că suferă. Revin şi arăt că la o dată pe care nu mi-o mai amintesc, când eram la mine şi i-am repetat că vreau să ne despărţim a avut o reacţie impulsivă, vrând să se arunce pe fereastră. L-am implorat să n-o facă. În ultimele zile eram mai fermă să pun capăt relaţiei şi am încercat să mă distanţez putin de el, deşi îi spuneam ce simt faţă de el. Vreau să fiu testată la poligraf."

«I-am cerut să aleagă între mine şi Bogdan»


În declaraţia dată procurorilor pe 30 mai, ... În luna septembrie 2006 am observat la soţia mea o schimbare, în sensul că era mai distantă. Tot în toamna anului trecut soţia mea mi-a spus că are faţă de un băiat pe nume Bogdan anumite sentimente şi că doreşte să ne gândim la viitorul relaţiei noastre. Am recunoscut că sunt ceva probleme în familie, dar am considerat că era ceva trecător şi că o să luptăm pentru căsnicia noastră.

Cred că în luna decembrie am văzut că relaţia între Bogdan şi Corina este mai serioasă decât credeam, motiv pentru care i-am spus Corinei să se hotărască în ce fel vrea să continuăm. În timpul acestor discuţii Corina mi-a spus deschis care este adevărul în relaţia ei cu Bogdan. Tot în aceeaşi perioadă am avut o discuţie civilizată cu Bogdan, acesta mi-a spus ce simte pentru Corina şi ce gânduri are, iar eu i-am spus că nu o ţin cu forţa pe Corina şi că aceasta e liberă să aleagă. În acest context Corina şi-a petrecut Revelionul cu Bogdan şi a rămas câteva nopţi la el.

În luna ianuarie, Corina mi-a spus că s-a hotărât să rupă relaţia cu Bogdan şi să ne refacem căsătoria. Deoarece Corina venea târziu acasă bănuiam că se mai întâlneşte cu Bogdan. Acum aproximativ o lună, l-am văzut la scară pe Bogdan cu Corina, am întrebat ce căuta aici dar nu am primit un răspuns şi imediat am urcat în casă. Corina a urcat odată cu mine şi pentru că Bogdan nu voia să plece a coborât să-l convingă să plece. După incident i-am spus în mod repetat că dacă vrea să termine cu Bogdan nu e bine să-l mai întâlnească, dar Corina a spus că Bogdan e cel care o caută. De atunci nu l-am mai văzut pe Bogdan şi de la Corina ştiam că o mai căuta el. Nu eram acasă în momentul accidentului şi am fost sunat de soţie, care mi-a povestit. Doresc să fiu testat la poligraf.

Iată mesajele lor


Conform declaraţiilor iubitei sale Corina, Bogdan a ... Mesaje trimise de Bogdan

"Un te iubesc era de ajuns… mi-ai refuzat tot însă… uită-te la banii ăia şi-o să-mi afli durerea", trimis pe 21 mai, ora 9.11 minute

"Ţi-ai ascuns ochii de mine şi ai dosit ce ai în inimă. Nu vezi că cel mai bine ne e împreună. Nu vezi că asta greşeşti mereu. Nu mă suni, nu mă cauţi, dar spui că vrei să ne fie bine, că ai nevoie de mine. Vrei să nu mai fiu iubito? Vrei să nu te mai iubesc? Zi-mi ce vrei", trimis pe 21 mai, ora 10.10

Mesajele trimise de Corina

"Te iubesc scumpul meu şi îţi înţeleg tăcerea. Voiam doar să îţi spun că TU dai sens cuvântului DOR", trimis pe
17 mai, ora 14.44

"Să ştii că-mi lipseşti iubire", trimis pe 17 mai, 20.47

"Este o zi goală în care iubitul meu nu mi-a spus nici măcar o dată că mă iubeşte", trimis pe 18 mai, ora 15.51

"Chiar vrei să ştii ce am făcut eu ieri? Am făcut subiecte pentru teză lângând şi uitându-mă la tine pe mess fără să ştiu ce să îţi spun să ne fie mai bine…", trimis pe 21 mai.

iată declarat profesoara corina vasile şi soţul ei, în «a vrut să arunce în

34KB


_______________________________________
[

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la