Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Cafeneaua de lux / Sport / Gigi Becali : “Copos are gesturi de homosexual"  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044

Patronul Stelei a ieşit din nou la rampă, lansând un atacuri dure la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu şi a lui George Copos.

Mădălina BUHAT
Adrian EPURE
Eternul război dintre Gigi Becali şi George Copos şi-a consumat un nou episod marţi seara, în timpul emisiunii “Miezul Problemeiâ€Â?, de pe Naţional TV.
ÃŽntrebat de ce patronul Rapidului l-a mângâiat părinteşte pe creştet în timpul meciului tur dintre Rapid şi Steaua, Becali a replicat dur: “Copos are gesturi de homosexual. El şi pe jucători îi mângâie pe cap. Ce-i aia să mângâi un bărbat? Mie să-mi dai şi un milion şi tot nu m-aş atinge de un bărbatâ€Â?. Săptămâna trecută, Becali a refuzat să guste din prăjiturile oferite de organizatori, motivând că el nu mănâncă de la Copos. ÃŽn cele din urmă, la insistenţele vicepremierului, latifundiarul din Pipera a acceptat să servească o cafea şi un pahar cu apă. Gigi Becali a dezvăluit şi motivul pentru care este mereu optimist înaintea partidelor decisive. “Atunci când visez cu o seară înainte că mulg oile, înseamnă că vom câştiga, iar dacă mi s-au rătăcit animalele, atunci pierd şi meciulâ€Â?, a spus finanţatorul Stelei.
Becali a lansat un atac extrem de dur şi la adresa premierului Călin Popescu-Tăriceanu. “Din viaţa politică trebuie să dispară oameni ca Tăriceanu, care are patru neveste şi a spurcat astfel taina cununiei de patru ori. El vine dintr-o casă conspirativă şi ne arată nouă ce e aia moralitate. Mi-a cerut bilete la meci la tribuna oficială, pentru el şi nevastă-sa. Dacă vrea bilet, să se ducă să-şi cumpere, poate să stea unde vrea el, dar nu lângă mine, pentru că dacă îi văd faţa, mi se face scârbă. La tribuna oficială stau doar VIP-uri. Tăriceanu e doar un «Very Important Papagal»â€Â?, s-a dezlănţuit Becali.

"Am visat că batem cu 2-0 şi că Bănel Nicoliţă va da unul dintre goluri. Nu contează că jucăm cu Rapid, pentru că orgoliile sunt aceleaşi, indiferent de adversar, iar ambiţiile foarte mari."
Gigi Becali, finanţator Steaua


_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



a visat ca mulgea oile??????????????

pus acum 18 ani
   
Ovidiu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8044
ce rusine sa mangai un barbat ihhhhhhhhhhhhhhhh copos mangaie jucatorii rrapidisti e clar ca are gesturi de homosexual dar ce face razvan cu cercelu' si el se saruta cu Copos.....

_______________________________________
[

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la