Cafeneaua de lux
Admin Ovidiu
Lista Forumurilor Pe Tematici
Cafeneaua de lux | Reguli | Inregistrare | Login

POZE CAFENEAUA DE LUX

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
Cafeneaua de lux / Sport / steaua- national 0-0  
Autor
Mesaj Pagini: 1
cafinutza
Vizitator



Defensivul Olăroiu din meciurile sterile a încălecat de la început jumătatea adversă. Atacurile de la Sevilla au continuat pe "Cotroceni", desenul fiind îndreptat total către poartă, cu Rădoi aflat la 20 de metri în terenul Naţionalului.


Sprinturile lui Bănel, fineţurile lui Dică, învăluirile lui Ogăraru şi pasele lui Boştină s-au lovit de cine?! Ironia sorţii, de defensiva solidă a italianului Bergodi, încălzită tematic la flacăra lui Il Calcio.


ÃŽn prima repriză, practic, mingea n-a vrut să intre în poartă. Au ratat Dică (15), P. Marin (18), Iacob (30,32), Boştină şi iarăşi Dică. ÃŽn replică, Naţionalul a stat cuminte în jumătatea proprie şi a resprins la greu prin Burcă şi fraţii săi de cruce.


A fost o fază de posibil penalty la Iacob (22), ignorată de Deaconu. După pauză, atacurile s-au mai domolit, mai ales după ce Iacob a ieşit accidentat. Ambiţionaţi de tabela inertă, bancarii au pus noi cărămizi la zidul lui Bergodi, iar ocaziile Stelei s-au mai rărit, poate şi din cauza oboselii. Dacă Olăroiu e defensiv, atunci Bergodi ce e? Inginer constructor de baraje în faţa unui fluviu european important.


Şi dacă MM a vorbit de autocarul lui Cîrţu, acum aşteptăm un discurs despre Zidul Alpilor Italieni. Şi cîteva fraze acide despre Deaconu.


"Sînt dezamăgit şi de jocul Stelei, dar în primul rînd de arbitri. Bag milioane de dolari în fotbal şi ne fură!"

"Deaconu e un nenorocit. Arbitrii n-au ruşine! A cui e mîna? A lui Dinamo! Ar fi trebuit să luăm trei puncte dacă nu era un astfel de arbitru"
Gigi Becali


Stadion Cotroceni
FC NAŢIONAL - STEAUA 0-0

FC Naţional
Aşezare: 4-4-2

13. Nae
19. Săpunaru
27. Burcă (cpt)
4. Mehmedovici
8. Mozacu
23. Abiodun
(24. R. Iancu, 56)
28. Bundea
10. Shroj
(20. Tameş, 67)
21. M. Oprea
11. Griffiths
29. Chihaia
(16. Herea, 46)

Antrenor Cristiano Bergodi
Rezerve: Stanev, A. Marcu, M. Savu, Panc

Steaua
Aşezare: 4-4-2
13. Carlos
20. Ogăraru
3. Goian
(17. Baciu, 36)
24. Ghionea
18. P. Marin
16. Nicoliţă
6. M. Rădoi (cpt)
22. Paraschiv
11. Boştină
(21. Cristea, 75)
10. Dică
19. V. Iacob
(7. Opriţa, 62)

Antrenor Cosmin Olăroiu
Rezerve: Cernea, Cristocea, M. Neşu, Lovin

Cartonaşe galbene: Săpunaru (22), Burcă (77), M. Oprea (80) / Rădoi (18)
Cartonaşe roşii:

Arbitru Al. Deaconu. Asistenţi Ad. Videan, N. Marodin (toţi din Bucureşti)

Spectatori 10.000


pus acum 18 ani
   
cafinutza
Vizitator



Tehnicianul giuleştenilor a fost prezent aseară la meci şi şi-a luat notiţe în vederea confruntării cu Steaua din "sferturile" Cupei UEFA


Răzvan Lucescu a sosit pe arena din Cotroceni direct de la Mioveni, acolo unde Rapidul a remizat cu FC Argeş (1-1). S-a aşezat comod în tribune, la numai cinci rînduri de managerul general al Stelei, MM Stoica, cel cu care avusese un conflict verbal sîmbătă.


A urmărit cu mare atenţie jocul. Şi-a scos carneţelul şi pixul şi a început să-şi noteze, pregătind foarte amănunţit confruntarea din Cupa UEFA. A pus echipa roş-albaştrilor pe foaie, a conturat cîteva scheme de joc şi a umplut 3 pagini în numai cinci minute. La pauză a fost depistat de fanii Stelei, care i-au adresat injurii. S-a mulţumit să le facă cu mîna şi le-a transmis: "Vorbim după sferturi".


Iată cîteva fragmente din notiţele lui Răzvan:


"Iacob este static, stă pe deviere, iar Dică redublează mijlocaşii"


"Distanţă mare între fundaşii centrali şi cei laterali. Apărătorii centrali sînt statici"


"La atacurile pe margine, rămîn descoperiţi în faza defensivă"


"Paraschiv iese mult din zona centrală, lăsînd zona liberă"


"Atenţie la urcările lui Nicoliţă pe flancuri!"




--------------------------------------------------------------------------------

 


--------------------------------------------------------------------------------


Omagiu pentru suporterul decedat
Fanii Stelei au venit în număr mare în Cotroceni, entuziasmaţi de rezultatul extraordinar obţinut la Sevilla, 3-0 cu Betis. Steliştii nu l-au uitat nici pe suporterul Eduard Nica, care a murit săptămîna trecută, după ce un copac smuls în rădăcini de vijelie a căzut peste el. "Edi vă susţine dintre nori" şi "ÃŽnvingeţi pentru Edi", au fost bannerele pe care le-au afişat fanii. (Corina Marinaş

Goian a cerut schimbarea
ÃŽn minutul 36 al partidei, fundaşul Dorin Goian a fost înlocuit cu Eugen Baciu. Cu 15 minute înainte, Goian s-a dus la banca de rezerve, unde a fost consultat de medic. Fundaşul Stelei a dialogat cîteva secunde şi cu Olăroiu, căruia i-a explicat că nu mai poate continua, deoarece resimţea dureri în zona coapsei. (Corina Marinaş

MM, supărat pe arbitraj
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a urmărit meciul din tribuna oficială a stadionului alături de preşedintele Marius Lăcătuş, manifestîndu-se zgomotos la orice decizie a "centralului" Alexandru Deaconu. Stoica a protestat la toate hotărîrile arbitrului, iar după un fault al lui Bundea la Bănel Nicoliţă, nesancţionat cu galben de Deaconu, MM a urlat: "Nu-i e mă' ruşine lu' ăsta să arbitreze în halul ăsta?"


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la